Managment system Certification logo
Telefon ikon

+47 48 10 55 55

mail@s-tec.no

Kartmarkør ikon

Ringtunveien 2

1712 Grålum

ENERGI

Miljøet rundt målere i olje- og gassutvinning og prosessering kan være hardt.
Dette stiller krav til materialvalg og konstruksjon av måleinstrumenter,
for langtids stabil drift.

Radiometriske målere

Radiometriske målere har en vedlikeholdsmessig fordel i at giverdelen består i en «selvgående» energikilde, som man kan stille klokken etter. Høy pålitelighet og sikkerhet har ført til mange radiometriske måleapplikasjoner i denne bransjen, blant annet:

Kompetanse på ulike regelverk

Utviklingen mot prosessering av brønnstrømmer «sub-sea», har aktualisert måleprinsippet ytterligere. Her får det faktum at måleren installeres utenfor prosessmediet stor betydning, både ved oppstart og under drift.

Kompetanse på ulike regelverk med hensyn til radioaktive sensorer er en forutsetning for selskapets virksomhet på eksportmarkeder.

S-Tec har lang erfaring fra leveranser til olje & gass bransjen, både top-side og sub-sea. Rutiner for å følge de spesifikasjoner denne bransjen har mht. QA og dokumentasjon er innarbeidet.

Andre bransjer

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle