Managment system Certification logo
Telefon ikon

+47 48 10 55 55

mail@s-tec.no

Kartmarkør ikon

Ringtunveien 2

1712 Grålum

De første 10 årene av vår virksomhet har vært vellykket, og vi går videre med styrket kompetanse og produkt-sortiment. Vi takker våre kunder og leverandører for samarbeidet i vårt første tiår.

S-Tec har 10 års jubileum 8 /11 2014. Vi markerer dette med en ny hjemmeside, og naturligvis med en jubileumsfest. 10 år er ingen alder for en bedrift, men vi opplever at vi har en mye lengre historie enn våre 10 år som Sensor Technology AS.

Utgangspunktet for vår virksomhet er etableringen av NorAtom-NorControl i 1974. Vi er stolt av å videreføre virksomheten til våre forgjengere, og å forvalte og utvikle kompetanse innen radiometriske  måleinstrumenter.

Vi er også stolt av å ha medarbeidere som har vært med på denne reisen tilbake til starten.

Ved etablering i 2004 hadde S-Tec 2 produkter, og ingen godkjent iht. krav til eksplosjonssikkerhet i olje/gassvirksomhet. I dag har vi designet og lansert flere eksplosjonssikre instrumenter, og vi er sertifisert som produsent av disse.

S-Tec har i løpet av sin levetid vist at bedriften leverer konkurransedyktige produkter. I tillegg til salg av standardprodukter, har vi fått, og lykkes med utfordrende utviklingsoppdrag fra kunder.

I dag er S-Tec verdensledende på leveranser av densitetsmålere for “sub-sea” applikasjoner knyttet til flerfasemåling.

De første 10 årene av vår virksomhet har vært en vellykket og spennende reise. Vi går inn i det neste 10-året med flere nye produkter under arbeid og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med kunder og leverandører.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle