Managment system Certification logo
Telefon ikon

+47 48 10 55 55

mail@s-tec.no

Kartmarkør ikon

Ringtunveien 2

1712 Grålum

Det er med glede vi kan melde at Berthold Technologies har kjøpt seg inn i Sensor Technology AS. Berthold er verdens ledende produsent av radiometriske målere for prosessovervåkning og kontroll, med +60 års erfaring, +20000 operative applikasjoner, og egen produksjon av radioaktive kontrollkilder.

For S-Tec er det viktig at Berthold har betydelig utviklingskapasitet, som vil bidra til videre utvikling av S-Tecs etablerte produkter. Disse representeres et tilskudd til Berthold, og vil inngå i deres sortiment på verdensmarkedet. S-Tec skal i tillegg til sine egne produkter være distributør for Bertholds produkter i Norge, og vil gjennom dette kunne tilby en komplett produktportefølje innen radiometrisk måling. At aktuelle nivå- og densitetsmålere fra Berthold har SIL 2 og SIL 3 sertifikater er møtt med stor interesse.

Bertholds inngang i S-Tecs eiergruppe vil innebære fordeler for våre kunder både innen industri og forskning/utvikling.

For mer informasjon vennligst kontakt S-Tec på telefon, e-post eller via kontaktskjemaet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle